Terreinen

Organiseert u een bijzonder feest, een bedrijfsevenement, een hippe party of komt u samen voor een meeting in een gezellig kader? De site van de Kolonie in Merksplas is dan de uitgelezen en de meest unieke plaats van Vlaanderen.

Op de website van Kolonie 5-7 vind je meer informatie over het ontstaan van en het leven op de Kolonie.

Kolonie 5-7

Merksplas Kolonie

Een event organiseren in een groene omgeving met een unieke sfeerbeleving? Dan ben je hier aan het juiste adres. De verschillende terreinen op de Kolonie bieden ruimte voor vele activiteiten: sportevenement, oldtimer treffen, picknick, jumping, teambuilding,… Daarnaast zijn er ook uitgestippelde fiets- en wandelpaden.

Wil je graag de organisatie van je event door iemand anders laten doen?     GR eventsgroup staat je graag bij!

Beschikbaarheid Terreinen Organiseer mijn event

Colonie 7

Op de Kolonie kan je ook gezellig eten in brasserie Colonie 7.

Deze eigentijds ingerichte brasserie in het midden van kanshebbend UNESCO-erfgoed geeft u het gevoel van ongedwongen lekker eten in een fantastische setting.  Eén locatie, zoveel mogelijkheden. Colonie 7 is niet enkel vanbuiten een prachtig gebouw, ook binnenin heeft Colonie 7 twee flexibele vergaderzalen om uw vergadering zo aangenaam mogelijk te maken. Ten slotte biedt Colonie 7 gastenkamers aan waar de authenticiteit behouden is. Het is een gerenoveerde, oude stal die nu plaats maakt voor zes nieuwe kamers met een goed voorziene badkamer. De omgeving maakt de ligging van de B&B alleen maar meer de moeite waard.

Ontdek Colonie 7