Praktische info

GR eventsgroup is medebeheerder voor gemeente Merksplas en Kempisch Landschap. Heb je graag meer informatie? Dan staat GR eventsgroup je graag bij.

Informatie over huurprijzen per locatie en praktische informatie, vind je terug in het gebruikersreglement.

Gebruikersreglement

Veel gestelde vragen

Zit alles in de huurprijs inbegrepen?

Nee, bovenop de huurprijs moet je rekening houden met een extra kost voor de poets (afhankelijk van de gehuurde locatie) en energievoorzieningen. De aankleding is uiteraard ook niet meegeteld.

Hoe lang loopt de huurtijd indien ik voor 1 dag reserveer?

Je krijgt dan toegang tot de gehuurde locatie vanaf 12u de dag voorheen tot 12u de dag nadien. Dit voor opbouw en afbouw.

Mijn event/huwelijk/teambuilding/… vindt plaats, hoe geraak ik aan de sleutel?

GR Eventsgroup in Beerse doet het sleutelbeheer. In afspraak met hen kan je jouw sleutelbadge in Beerse gaan ophalen. Deze badge heeft een begin- en einduur, overeenkomstig met de huur van de locatie. Na afloop van je feest/event/.. deponeer je de badge in de daarvoor voorziene bus. Deze bus hangt rechts tegen de muur van de kapel.

Ik wil graag een optie op één van de locaties, hoe regel ik dit? Met wie neem ik contact op?

Je checkt eerst de beschikbaarheid van de locatie op de door jou gekozen datum. Dit doe je door op 'beschikbaarheid' te klikken in het hoofdmenu. Daarna vul je het contactformulier op deze site in om een optie aan te vragen op die datum. Deze aanvraag komt bij GR eventsgroup terecht, zij nemen contact met jou op voor verdere bespreking. 

 

Moet ik extra betalen indien ik 1 dag langer de locatie wil huren?

De prijzen per locatie vind je terug in het gebruikersreglement.

Ben je gebonden aan een brouwer en/of cateraar?

De brouwer is een vaste brouwer, behalve voor wijnen, cava, koffie, thee en fruitsap. Wat de cateraar betreft, ben je helemaal vrij om zelf te kiezen.

Ik wil graag de locaties bezoeken, met wie neem ik contact op?

Hiervoor vul je het contactformulier in, dit vind je via 'Contact' in het hoofdmenu aan te klikken. Je vraag komt bij GR eventsgroup terecht, zij nemen contact met jou op voor verdere afspraken.