Open Schuur

Organiseert u een bijzonder feest, een bedrijfsevenement, een hippe party of komt u samen voor een meeting in een gezellig kader? De site van de Kolonie in Merksplas is dan de uitgelezen en de meest unieke plaats van Vlaanderen. De Kolonie heeft een rijke geschiedenis, en net deze geschiedenis maakt deze locatie zo apart en niet te vergelijken met andere locaties.

Op de website van Kolonie 5-7 vind je meer informatie over het onstaan van en het leven op de Kolonie.

Kolonie 5-7

Bijzondere evenementlocatie

Aanwezige basisvoorzieningen in de Open Schuur: elektriciteit- en wateraansluiting. Toiletten, douches en ruime keuken zijn beschikbaar in een apart gebouw. Alles is volledig mee gerenoveerd in de authentieke stijl van de Kolonie.

Wil je een extra touch geven aan je feest en de bezoekers een unieke ervaring bezorgen? Boek dan de Open Schuur!

Voor de reservatie en eventueel organisatie van je event, staat GR eventsgroup je graag bij.

Beschikbaarheid nakijken Organiseer mijn event

Colonie 7

Op de Kolonie kan je ook gezellig eten in brasserie Colonie 7.

Deze eigentijds ingerichte Brasserie in het midden van kanshebbend UNESCO-erfgoed geeft u het gevoel van ongedwongen lekker eten in een fantastische setting.  Eén locatie, zoveel mogelijkheden. Colonie 7 is niet enkel vanbuiten een prachtig gebouw, ook binnenin heeft Colonie 7 twee flexibele vergaderzalen om uw vergadering zo aangenaam mogelijk te maken. Ten slotte biedt Colonie 7 gastenkamers aan waar de authenticiteit behouden is. Het is een gerenoveerde, oude stal die nu plaats maakt voor zes nieuwe kamers met een goed voorziene badkamer. De omgeving maakt de ligging van de B&B alleen maar meer de moeite waard.

Ontdek Colonie 7